Goedkope opslagruimte Vathorst

PRI-BOX verhuurt voordelige opslagruimte voor bedrijven en ook voor particulieren. Wij zijn van 06:00 tot 00:00, 7 dagen per week geopend: u heeft altijd toegang tot uw opslagruimte. PRI-BOX is gevestigd in Nijkerkerveen, via dichtbijgelegen snelwegen (A1 en A28) bereikt u ons binnen 10 minuten.

 

Onze opslagboxen zijn beschikbaar voor korte en lange termijn. U kunt onze opslagboxen ook huren om uw inboedel, gereedschappen, (bouw)materialen en persoonlijke eigendommen in op te bergen. De Standaard PRI-BOX is een self-storage. Uw eigen opslagruimte in onze goed beveiligde opslag in Nijkerkerveen. Schoon, droog en goed beveiligd. Ideaal voor spullen die u thuis of op de zaak niet meer kwijt kunt of wilt. Een PRI-BOX opslagbox is geschikt voor zowel privé als zakelijke huur en is beschikbaar in verschillende formaten, variërend van 2,5 m² tot 16 m².

 

Veilig en schoon

De unit wordt afgesloten met uw eigen slot en de grootte bepaalt u zelf, afhankelijk van wat u wilt opslaan en welke boxen er op dat moment beschikbaar zijn. Met het persoonlijke toegangssysteem heeft u dagelijks toegang tot de goed beveiligde en geautomatiseerde PRI-BOX locatie. Voor meer informatie over de beschikbaarheid van onze opslagruimtes, kunt u telefonisch (06 37 45 81 60) of per e-mail (info@pri-box.nl) contact met ons opnemen of klikken op onderstaande button.