Opslagruimte Nijkerkerveen | PRI-BOX Opslagboxen tegen scherpe prijs!

Opslagruimte Nijkerkerveen: Dat is huren bij PRI-BOX!

Mocht u bij uw verhuizing uw inboedel of een deel hiervan tijdelijk willen opslaan, omdat u bijvoorbeeld nog een deel van uw nieuwe huis moet opknappen of verbouwen, dan kunt u uw inboedel of persoonlijke eigendommen tijdelijk opslaan in een van onze opslagruimtes. PRI-BOX is gevestigd op het bedrijventerrein Holkerveen in Nijkerkerveen.

 

Veilig uw inboedel opslaan in Nijkerkerveen

U heeft elke dag van 06:00 uur tot 00:00 uur toegang tot uw opslagruimte. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat uw veiligheid, en dat van uw spullen voorop staat. Daarom is er 24 uur per dag, 7 dagen in de week camerabewaking aanwezig. Een hek dat enkel te openen is met uw persoonlijke dongel, deze dongel zorgt ervoor dat alleen u toegang tot het PRI-BOX gebouw krijgt. U krijgt ook een unieke code voor uw opslagbox. Dus wanneer u zoekt naar opslag in Nijkerkerveen bent u op de juiste website.

 

Neem voor meer informatie over de beschikbaarheid van de opslagboxen telefonisch contact met ons op (06 37 45 81 60) of per e-mail (info@pri-box.nl) contact met ons op, wij informeren u over de mogelijkheden. U kunt ook ons beschikbare opslagboxen formulier invullen door op de onderstaande button te klikken.