Flexibele en goedkope opbergruimte Nijkerk

Ga je verbouwen, verhuizen of is er thuis gewoon te weinig ruimte? Zoekt u een garagebox en is een permanente opslag van de wintersportspullen de oplossing om thuis meer ruimte te maken? Bij ons kun je met gemak door middel van self storage, zelf uw spullen tijdelijk of op lange termijn opbergen. Voor iedere wens is er een passende opbergruimte variërend van 2,5 m² tot 16 m². Opslagruimte Nijkerk is gevestigd in Nijkerkerveen 

Beveiliging opslagruimte Nijkerk

Het PRI-BOX terrein is voorzien van camerabeveiliging en een hek dat het terrein afsluit. U kunt het terrein daarom enkel bereiken met een persoonlijke dongel. Kortom uw veiligheid is voor ons erg belangrijk en uw opslagbox is daarom voorzien van een uniek slot. Hiermee kunt u dus uw persoonlijke spullen veilig bij ons opslaan. U heeft van 7 dagen per week van 06:00 tot 00:00 uur toegang tot uw opslagruimte. Vanaf Nijkerk en vanaf de dichtbijgelegen snelwegen (A1 en A28) bereikt u ons binnen 10 minuten.

 

Klik op de onderstaande button voor meer informatie/vragen over de voorwaarden van het huren bij PRI-BOX. Neem voor meer informatie over de beschikbaarheid van onze opslagruimtes, telefonisch contact met ons op (06 37 45 81 60), per e-mail (info@pri-box.nl) of  klik op onderstaande button.