Veilige en schone Opslagruimte Hoevelaken

Uw behoefte

Heeft u tijdelijk opslag nodig of is het toch voor een langere periode dan gepland? U kunt gemakkelijk uw opslagbox voor een langere periode aanhouden of opzeggen. PRI-BOX heeft voor al uw behoeftes een passende opslagbox. Onze opslagboxen zijn ook beschikbaar in een uitlopende variatie aan maten, van 2,5 m2 tot 16 m2. U kunt dus een deel of uw gehele inboedel opbergen. Opslagruimte Hoevelaken biedt dus voor alle wensen een gepast formaat.

Ruimte bepalen

Heeft u tijdelijk een ruimte nodig omdat u uw huis nog moet verbouwen of moet wachten op uw woning? Voor al uw wensen hebben we een passende opslagbox. Indien u na een periode een kleinere opslagruimte wenst is het mogelijk te wisselen van opslagbox. Of als u toch behoefte heeft aan een grotere ruimte.

Flexibel huren

Het is mogelijk om vanaf 2 maanden een van onze opslagruimtes te huren, de huur is elke maand opzegbaar met 1 maand opzegtermijn. De box is elke dag van 06:00 tot 00:00 uur te bereiken. Het terrein is voorzien van camerabeveiliging, het terrein is enkel toegankelijk met uw persoonlijke dongel. Uw opslagbox is ook voorzien van een uniek slot en wordt schoon en droog opgeleverd.

Neem voor meer informatie over huren bij PRI-BOX contact met ons op door ons te bellen op (06 37 45 81 60) ,ons contactformulier in te vullen of door ons te mailen via (info@pri-box.nl). Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ook meer informatie vinden door op onderstaande buttons te klikken. Opslagruimte Hoevelaken is gevestigd in Nijkerkerveen. Vanaf Hoevelaken en vanaf de dichtbijgelegen snelwegen (A1 en A28) bereikt u ons binnen 10 minuten.