Opslagruimte Amersfoort

Ga je verhuizen of verbouwen en zoek je een tijdelijke opslag voor meubels? Of is een permanente opslag van de wintersportspullen de oplossing om thuis meer ruimte te maken? Wij bieden u passende ruimte tegen een aantrekkelijke prijs bij opslagruimte Amersfoort gevestigd in Nijkerkerveen. PRI-BOX is 7 dagen per week van 06:00 tot 00:00 uur geopend voor alle klanten van PRI-BOX.

 

Neem voor meer informatie over de beschikbaarheid van de opslagboxen telefonisch contact met ons op (06 37 45 81 60) of per e-mail (info@pri-box.nl) contact met ons op, wij informeren u over de mogelijkheden. U Kunt ook onderstaande buttons aanklikken om meer informatie te krijgen over het huren bij PRI-BOX en om de beschikbaarheid te checken.

Opslagruimte huren

Heb je thuis teveel spullen of een uit de hand gelopen hobby? Dan is een opslagruimte huren bij PRI-BOX een goede keuze. U kunt gemakkelijk uw spullen opslaan en deze er ook weer gemakkelijk uit halen. Dit biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld seizoensgebonden spullen in de externe opslag op te bergen.

Meubelopslag

Ga je verhuizen, emigreren of je woning verbouwen? Wil je niet dat je dure meubels onder het stof komen of beschadigen? Kies dan voor meubelopslag bij PRI-BOX. PRI-BOX biedt opslagboxen in verschillende afmetingen voor elke gewenste periode tegen een scherp tarief. Bij PRI-BOX huurt u i.p.v. per kubieke meter namelijk per vierkante meter.

Inboedel opslag

Je meubels of inboedel veilig (tijdelijk) extern opslaan? Dat kan bij PRI-BOX in Nijkerkerveen. Je kunt al een opslagruimte huren vanaf 2,5 m² tot 16 m². Daardoor krijgt u de mogelijkheid om tijdelijk een klein deel van uw inboedel of groot deel van uw inboedel op te slaan.